O femeie de 23 de ani a fost înjunghiată în Spitalul de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași, în timp ce se afla internată cu fetița ei de șapte luni, diagnosticată cu rujeolă.

Tânăra originară din Bacău a fost înjunghiată de nenumărate ori în brațul stâng. Victima a fost transferată și operată luni, 20 noiembrie, în clinica de chirurgie plastică de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași.

Potrivit adevarul.ro, femeia și fetița ei au fost externate marți, 21 noiembrie, din spital. În același timp, agresorul a fost identificat de polițiști, la Deva, într-un autocar cu destinația Germania. Reprezentanții spitalului ieșean au anunțat că vor depune o plângere împotriva firmei care asigură paza spitalului. Potrivit medicilor, înainte cu două zile de incidentul produs luni, 20 noiembrie, femeia înjunghiată a fost implicată într-o ceartă cu același bărbat care mai apoi a lovit-o.

„O persoană care nu a putut fi identitificată nici de victimă, nici de către colegii de salon ai acesteia, a pătruns în interiporul spitalului și cu un obiect înțepător, probabil un cuțit, a aplicat câteva lovituri relativ superficiale în zona gâtului și a membrului superior unei paciente care era internată ca și însoțitoare cu un copil cu observație rujeolă. Acest incident a apărut în continuarea unui alt incident, verbal mai mult, în urmă cu două-trei zile între aceeași pacientă și cel despre care noi știm că ar fi concubinul sau fostul soț al femeii, după alte păreri. Agresorul nu a fost nici identificat și nici remarcat, conform declarațiilor date de către cei doi paznici. Acest lucru ne indică un foarte mare semn de întrebare: cum a reușit să pătrundă și să iasă din spital, fără să fie remarcată, o personă la ora 04.30?”, a declarat pentru sursa citată dr. Mihnea Hurmuzache, director medical al Spitalului de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/mama-fost-injunghiata-in-spital-in-timp-ce-se-afla-internata-cu-fetita-ei-bolnava-de-rujeola-44361.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/mama-fost-injunghiata-in-spital-in-timp-ce-se-afla-internata-cu-fetita-ei-bolnava-de-rujeola-44361-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv