Prim vicepreședintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), Adrian Voican, susține că turismul românesc este în creștere cu aproximativ 10% în 2017 conform datelor oficiale.


Se estimează că în acest an vom avea peste 12 milioane de oameni care ne-au vizitat țara, o valoare care nu a mai a fost atinsă din anul 1990.“Turismul românesc este în creștere în acest an, conform datelor oficiale, cu aproximativ 10%. Pe de o parte, numărul turiștilor străini va ajunge la un record de peste 2.600.000, iar pe de altă parte turiștii români sunt în număr din ce în ce mai mare. În primele nouă luni ale anului 2017, numărul de turiști români pe destinații din România a crescut cu un milion, până la 9,5 milioane. Conform tuturor estimărilor, numărul total al turiștilor care aleg destinații din România va ajunge în acest an la peste 12 milioane — o valoare care  nu a mai a fost atinsă din anul 1990. Interesant este că turismul balnear este o destinație din ce în ce mai apreciată, iar vânzările noastre pe acest segment s-au dublat în acest an’, a spus Adrian Voican, într-un comunicat.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Prim vicepreședintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), Adrian Voican, susține că turismul românesc este în creștere cu aproximativ 10% în 2017 conform datelor oficiale. Se estimează că în acest an vom avea peste 12 milioane de oameni care ne-au vizitat țara, o valoare care nu a mai a fost...

Preluat de la EVZ