Misticul bărbat a publicat predicţiile sale pe un site de specialitate:


-Forţele americane vor lovi Coreea de Nord distrugând o rută comercială cheie;

-Kim Jong-un va fi răsturnat de propriul popor;

-Eşec în tentativa  de destituire a lui Donald Trump;

-Naufragiul unei nave de război americană;

-Theresa May va rămâne la putere;

-Erupţie vulcanică lângă Napoli;


-O enormă bucată se va desprinde de banchiza Antarcticii;

-Greve de masă organizate de către Jeremy Corbyn ( politician englez de la Partidul muncitorilor, opozant învreşunat al Theresei May);

-Atac terorist împotriva unei autostrăzi britanice;

-O epidemie mondială de gripă legată de terorismul biologic;

-Prinţul Harry îşi va anunţa logodna;

-Teroriştii vor lansa un atac chimic împotriva Londrei sau Berlinului;

-Colapsul euro care va declanşa revolte în toată Europa;

-Un an rău, la nivel global pentru economiile mondiale;

Unele din predicţiile sale par deja gata să se realizeze. Într-adevăr tulburările sunt în continuă creştere în Coreea de Nord, iar preşedintele său dictator a reluat masiv ”eliminările” celor care-l deranjează şi şi-a înăsprit tonul în politica sa externă. Apelurile pentru destituirea lui Trump sunt la fel sau în uşoară creştere. Profesorul care a dezvăluit victoria sa, a prezis deja că preşedintele american va fi pus sub acuzare exact în lunile când aceasta s-a petrecut.

Zvonurile par adevărate despre faptul că prinţul Harry va cere de soţie pe prietena sa Meghan Markle după ce soţia fratelui său, Kate, va da naştere celui de-al treilea copil.
UE rămâne în criză în timp ce negocierile asupra Brexitului continuă să stagneze. Oamenii de ştiinţă au devăluit de asemenea temerile legate de erupţia unui vulcan lângă Napoli. Un avertisment pentru realizarea unui plan de evacuare rapidă.

Hamilton a scris: ”2018 va fi un an tulburent politic şi al crizei ecologice cauzată de vremea dramatică şi fără precedent. Multe din predicţiile mele sunt sumbre, dar eu cred că va exista o creştere fără precedent a spiritualităţii printre popoarele lumii ceea ce ne va duce la o epocă de aur. Conflictele şi greutăţile ca şi problemele de mediu aflate în creştere, vor aduce oamenii potriviţi şi îi vor inspira să caute adevăratul scop al vieţii umane”.

Anul trecut el a prezis împuşcăturile de la Las Vegas, un atac toxic asupra unei şcoli, demisia din politică a lui Hillary Clinton, care a spus explicit că se retrage, o epidemie mondială şi revolte şi manifestaţii în SUA şi Europa.

Între timp, au avut loc revolte pe străzile din Paris, Barcelona, Stockholm şi în multe oraşe din Statele Unite. În plus, pe 12 noiembrie, liceul Bristol din Cannes a fost evacuat în urma exploziei unei bombe artizanale.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Misticul bărbat a publicat predicţiile sale pe un site de specialitate: -Forţele americane vor lovi Coreea de Nord distrugând o rută comercială cheie;-Kim Jong-un va fi răsturnat de propriul popor; -Eşec în tentativa  de destituire a lui Donald Trump;-Naufragiul unei nave de război americană;-Theresa May va rămâne la putere; -Erupţie vulcanică lângă...

Preluat de la EVZ