Biroul Permanent al Camerei Deputaților a decis, ieri seară, să introducă pe ordinea de zi a ședinței de plen de astăzi, sub rezerva primirii raportului de la Comisia de apărare, proiectul privind achiziționarea a șapte sisteme de rachete sol-aer Patriot.

Senatul a adoptat, ieri, acest proiect de lege al Guvernului pentru înzestrarea Armatei, după ce Comisia de apărare din Senat a dat raport favorabil proiectului.

În cazul acestui proiect, Camera Deputaților este for decizional.

Guvernul Tudose a aprobat, în ședința din 8 noiembrie, proiectul de lege prin care Armata va achiziționa șapte sisteme de rachete sol-aer Patriot cu echipamentele necesare, valoarea contractului fiind de 3,9 miliarde de dolari, fără TVA.

Primul sistem va fi cumpărat până la sfârșitul acestui an, fiind deja primită scrisoarea de acceptare de la partea americană, valoarea acestui fiind de 764.780.000 dolari fără TVA.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/legea-pentru-achizitia-rachetelor-patriot-pe-ordinea-de-zi-a-plenului-camerei-deputatilor-44334.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/legea-pentru-achizitia-rachetelor-patriot-pe-ordinea-de-zi-a-plenului-camerei-deputatilor-44334-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv