De când a părăsit România, Eva Kent jură că s-a cumințit și că a renunțat la cariera de pono star. S-a stabilit într-un oraș frumos, din Italia și se întoarce doar la evenimente majore. A fost convinsă să revină de o premieră medicală, fund brazilian la estetician, fără durere, doar cu injecție.


Cu toate că nu mai apare goală, Eva Kent nu renunță la formele de invidiat. E un lucru care ține de respectul pe care îl ai față de tine. ,,E adevărat că am renunțat la filmele de adulți, dar asta nu înseamnă că am renunțat să arăt bine. Mi-am dorit  un fund nou si am auzit de această procedură nouă, injectare de AquaFilling, adusă în România de Valentin Burada. Așa că am zis să o încerc”, a povestit Kent.

La doctor, direct de la aeroportEva Kent s-a dus la doctorii  de la clinca supranumită Clinica Vedetelor direct de pe aeroport. ,,Cu toate că procedura nu necesită recuperare am vrut un fund nou rapid. Rezultatele au fost la nivelul așteptărilor mele”

O nouă modă: fund Brazilian până de Crăciun

Contactat pentru detalii, Valentin Burada, a oferit câteva informații despre revoluția medicală importată de el. ,,Am fost primii care am promovat această inovație estetică în România și am fost plăcut surprins să observăm interesul atât de mare pentru mărirea feselor. Au fost deja nume cunoscute care au ales un fund Brazilian, printre ele pot să vă spun de Loredana Chivu și Eva Kent, restul au decis să păstreze secretul. Le înțeleg pentru că unul dintre avantajele măririi feselor prin injectare este că rezultatul este unul natural și obținut rapid. În prezent, avem multe programări, mai ales în decembrie”, încheie fondatorul Swiss Estetix.


Loading…

rootstireaActualitate/Esential
De când a părăsit România, Eva Kent jură că s-a cumințit și că a renunțat la cariera de pono star. S-a stabilit într-un oraș frumos, din Italia și se întoarce doar la evenimente majore. A fost convinsă să revină de o premieră medicală, fund brazilian la estetician, fără durere, doar...

Preluat de la EVZ