Întrebat de jurnaliști dacă merge la recepţia organizată de preşedintele Klaus Iohannis de 1 Decembrie, Dragnea a spus: “Nici vorbă la recepţie”.


La rândul său, ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a precizat că va participa la parada de 1 Decembrie.


„Eu ştiu sigur că voi merge la parada de 1 Decembrie, pentru că este o paradă pe care o organizează MApN şi este normal să fim acolo să ne bucurăm de Ziua Naţională a României”, a spus Fifor, întrebat dacă participă la recepţia de 1 Decembrie.

Dragnea și Tăriceanu așteaptă invitații de la Iohannis pentru parada de 1 decembrie

Fifor a declarat, luni, că Ministerul Apărării Naţionale are cu Administraţia Prezidenţială, în acest an, un parteneriat pentru organizarea paradei de 1 Decembrie. Mai mult, potrivit ministrului Apărării Naționale, invitaţiile pentru preşedinţii Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, urmează să fie transmise de Preşedinţie.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Întrebat de jurnaliști dacă merge la recepţia organizată de preşedintele Klaus Iohannis de 1 Decembrie, Dragnea a spus: 'Nici vorbă la recepţie'. La rândul său, ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a precizat că va participa la parada de 1 Decembrie. „Eu ştiu sigur că voi merge la parada de 1 Decembrie,...

Preluat de la EVZ