Președintele SUA, Donald Trump, a discutat prin telefon, azi, cu omologul său din Rusia, Vladimir Putin, despre crizele din Siria, Iran, Coreea de Nord și Ucraina, anunță Casa Albă, potrivit site-ului agenției Associated Press.

Conversația telefonică între Donald Trump și Vladimir Putin a avut loc la mai puțin de 24 de ore de la întrevederea liderului de la Kremlin cu președintele Siriei, Bashar al-Assad.

Președintele Siriei s-a aflat în stațiunea rusă Soci, situată pe litoralul Mării Negre, unde urmează să aibă loc o reuniune a liderilor din Rusia, Turcia și Iran.

Kremlinul a anunțat marți că Bashar al-Assad a fost consultat în legătură cu inițiative de pace elaborate de Rusia, Turcia și Iran.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/donald-trump-a-discutat-cu-vladimir-putin-despre-crizele-din-siria-iran-coreea-de-nord-si-ucraina-44362.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/donald-trump-a-discutat-cu-vladimir-putin-despre-crizele-din-siria-iran-coreea-de-nord-si-ucraina-44362-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv