Dinamo agonizează în Liga I, acolo unde gravitează în jurul locului 7. Echipa din Ștefan cel Mare nu oferă nicio perspectivă încurajatoare fanilor, iar finanțatorul Ionuț Negoiță își face bagajele. În etapa a 18-a, „câinii” au făcut-o lideră pe CFR Cluj, formație în fața căreia au pierdut dezarmant, scor 0-2.


Astfel, trupa antrenată de Dan Petrescu a profitat de eșcul celor de la FCSB, la Iași (scor 0-1), și a urcat pe prima poziție. Clujenii au 40 de puncte, „roș-albaștrii” au adunat 38. Dinamo se îndepărtează din ce în ce mai mult de play-off, pentru că se află pe poziția a 7-a, cu 24 de puncte, în timp ce Astra Giurgiu, ocupanta locului al 6-lea, are 28 de puncte.

Serie incredibilă de eșecuri în „Groapă”Mai mult, duminică seara, dinamoviștii au bifat cea de-a 5-a înfrângere pe teren propriu, în această stagiune, în 9 meciuri! FC Botoșani (0-1), ACS Poli Timișoara (1-2), Concordia (2-3), FC Vitorul (0-4) și CFR (0-2) au fost echipele care au plecat cu toate punctele din „Groapă”. Instalat în runda a 11-a, în locul lui Cosmin Contra, Vasile Miriuță are un palmares dezastruos.

„Nu mă gândesc să plec”

Antrenorul a bifat două victorii, două egaluri și patru înfrângeri. În ciuda acestui fapt, Miriuță a spus că nu va pleca de bunăvoie de la Dinamo.

„Să mai uităm de playoff-uri și de altele, trebuie să jucăm astea patru jocuri și vom vedea după aceea ce va fi. Nu mă gândesc să plec, dar dacă conducerea vrea, voi pleca”, a spus tehnicianul. Dan Petrescu, tehnicianul CFR-ului, a explicat cum și-a motivat jucătorii la pauză. „La pauză a fost cel mai dur moment al meu cu jucătorii de când sunt la CFR. Am fost puțin mai dur cu ei și văd că a funcționat. Când eram la Urziceni, de exemplu, în fiecare pauză era scandal mare. Se spărgeau geamuri, sticle.”

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Dinamo agonizează în Liga I, acolo unde gravitează în jurul locului 7. Echipa din Ștefan cel Mare nu oferă nicio perspectivă încurajatoare fanilor, iar finanțatorul Ionuț Negoiță își face bagajele. În etapa a 18-a, „câinii” au făcut-o lideră pe CFR Cluj, formație în fața căreia au pierdut dezarmant, scor...

Preluat de la EVZ