Conform surselor citate, la întâlnire participă şi vicepremierul Marcel Ciolacu.


La începutul şedinţei de Guvern din 15 noiembrie, premierul Tudose a sublinat că medicii de familie au fost nevoiţi să se transforme „mai mult în contabili decât să îşi facă meseria”.


„Chiar au dreptate şi, din păcate, chiar au foarte multă dreptate. Spun din păcate fiindcă sistemul este în continuare foarte greoi, foarte birocratizat şi medicii de familie s-au transformat sau au fost nevoiţi să se transforme mai mult în contabili decât să îşi facă meseria. Încercăm să găsim soluţii. Prima etapă este vineri, într-o consultare pe draft, şi de luni să încercăm, şi împreună cu Ministerul de Finanţe, să reglăm nişte lucruri”, declara atunci Tudose.

Premierul a discutat pe 15 noiembrie, la Guvern, cu o delegaţie a medicilor de familie care au protestat în Piaţa Victoriei. 


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Conform surselor citate, la întâlnire participă şi vicepremierul Marcel Ciolacu. La începutul şedinţei de Guvern din 15 noiembrie, premierul Tudose a sublinat că medicii de familie au fost nevoiţi să se transforme „mai mult în contabili decât să îşi facă meseria'. „Chiar au dreptate şi, din păcate, chiar au foarte multă...

Preluat de la EVZ