Manson fusese internat la spitalul Bakersfield din California la începutul lunii, potrivit presei americane, citate de BBC. Anunțul morții celebrului criminal în serie a fost făcut de TMZ Magazine, care a citat-o pe sora uneia dintre victimele sale, Debra Tate, care a fost informată de personalul închisorii.


Confesiune ȘOCANTĂ. Amanta MINORĂ a celebrului CRIMINAL Charles Manson RUPE TACEREA: „La început a fost DRĂGUȚ…”


Secta crimei fondată de el, cunoscută ca „Familia Manson”, a ucis, în 1969, șapte persoane, printre care pe soția însărcinată, pe atunci, a regizorului Roman Polanski, actrița Sharon Tate. Alte patru persoane au fost înjunghiate mortal în casele lor, iar a doua zi, un cuplu bogat din Los Angeles a fost ucis de oamenii din „Familia Manson”.

Charles Manson, care credea într-un război al raselor în America, a înființat secta criminală pentru a impune o nouă ordine socială, o viziune numită „Helter Skelter”, după o melodie cântată de Beatles, de care liderul asasinilor devenise obsedat.


Procurorii au arătat, la proces, că Manson voia ca asasinatele puse la cale de el să fie puse în seama afro-americanilor și astfel să crească tensiunile rasiale în Statele Unite. El și-a convins adepții – majoritatea femei din clasa mijlocie – că este o reîncarnare a lui Iisus Cristos, folosind o combinație între carisma personală și folosirea de droguri.


„Fetele” – o poveste care sucește mințile


Cu toate că Charles Manson nu a ucis pe nimeni direct, toate crimele fiind comise de adepții lui, el a fost condamnat la moarte în 1971. Însă a avut noroc: înainte ca sentința să fie executată, California a renunțat la pedeapsa cu moartea, astfel că pedeapsa sa a fost comtată în închisoare pe viață.

A cerut de mai mult ori să îi fie comutată pedeapsa pentru a fi eliberat condiționat, dar autoritățile au constata că nu a făcut deloc eforturi pentru reabilitare, fiind prins cu arme și telefoane mobile de contrabandă în închisoare.


„GURU” le ÎNSEMNA cu FIERUL ROȘU ca pe VITE. SECTA DEGRADANTĂ de la Hollywood! Încă un SCANDAL cu ACTORI CUNOSCUȚI – Foto


În 2014, el a primit aprobarea de a se căsători cu o tânără de 26 de ani, care spunea că îl iubește, dar căsătoria nu a mai avut loc.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Manson fusese internat la spitalul Bakersfield din California la începutul lunii, potrivit presei americane, citate de BBC. Anunțul morții celebrului criminal în serie a fost făcut de TMZ Magazine, care a citat-o pe sora uneia dintre victimele sale, Debra Tate, care a fost informată de personalul închisorii. Confesiune ȘOCANTĂ. Amanta...

Preluat de la EVZ