REZIDENȚIAT 2017. Mai multe probleme tehnice au fost întâmpinate, duminică, în timpul examenului de rezidenţiat, organizat în Capitală, grilele de concurs fiind scanate greşit, motiv pentru care lucrările au fost recorectate.


Concursul s-a desfăşurat sub formă de test-grilă cu 200 de întrebări pentru fiecare domeniu, identice pentru toate centrele universitare în care s-a organizat concursul, pe o durată de 4 ore. Întrebările au fost diferite, în funcţie de domeniu de concurs.

GRILE RECORECTATE LINKURI

Caiet Tip A Medicină

Caiet Tip A Medicină Dentară

Caiet Tip A FarmacieCaiet tip B – Medicină

Caiet tip B Medicină Dentară

Caiet tip B Farmacie

Caiet tip C Medicină

Caiet tip C Medicină  Dentară

Caiet tip C Farmacie

Caiet tip D Medicină

Caiet tip D Medicină Dentară

Caiet tip D Farmacie

Pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătății s-au înregistrat, duminică, mai multe sesizări de la candidați la examenul de rezidențiat, în care se acuzau faptul că la examenul de rezidențiat susținut în București s-au folosit grile tipărite greșit în procedura de corectare a lucrărilor, ceea ce rezultă în afectarea punctajului obținut de candidați. Unii dintre cei care au postat pe pagina ministerului au cerut recorectarea, pentru siguranță, a lucrărilor din întreaga țară.

Potrivit unui comunicat de presă al Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, 2.537 de concurenți erau așteptați să susțină examenul în Capitală. Pentru acest concurs, la UMF ”Carol Davila” s-au înscris 1.888 de candidați la medicină, 483 la medicină dentară și 166 la farmacie.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSanatate
REZIDENȚIAT 2017. Mai multe probleme tehnice au fost întâmpinate, duminică, în timpul examenului de rezidenţiat, organizat în Capitală, grilele de concurs fiind scanate greşit, motiv pentru care lucrările au fost recorectate. Concursul s-a desfăşurat sub formă de test-grilă cu 200 de întrebări pentru fiecare domeniu, identice pentru toate centrele universitare...

Preluat de la EVZ