Noel, bărbatul din viitor, are 50 de ani și a venit în 2017 să avertizeze pe toată lumea despre viitorul sumbru care ne așteaptă. Interviul şocant a fost difuzat pe canalul YouTube „Paranormal Elite”.


Individul povestește cum și-a riscat viața să se întoarcă, iar acum suferă de depresie și de stări de panică.  Scopul principal al întoarcerii în timp a lui Noe este acela de a „avertiza omenirea că tehnologia călătoriilor în timp există încă din 2003 şi este folosită în scopuri oculte de organizaţii ultrasecrete. Călătoria în timp nu va fi disponibilă publicului larg decât abia în 2028”.


El a profitat de acest „eveniment din viitor” şi este unul dintre primii călători temporali întorşi în timp pentru a face dezvăluiri. „În 2028, organizaţiile secrete vor recunoaşte că deţin posibilitatea de a călători în timp şi o vor împărtăşi publicului larg. În 2021, la nivel mondial va exista un dispozitiv extrem de popular, care seamănă cu ochelarii Google şi arată ca nişte ochelari normali. Acesta va putea procesa şi stoca întreaga capacitate a computerelor din 2017. Problema este că în 2020, tot Donald Trump va fi ales preşedintele Americii. O pot spune cu o precizie de 100%. Ştiu că multă lume nu mă va crede, dar vă spun că ăsta e adevărul”, a mai spus Noe, conform Mirror. 

Noel a mai povestit că în viitorul apropiat toate maşinile vor fi electrice şi acestea vor avea o autonomie de 1.000 de kilometri la o singură încărcare. Inteligenţa Artificială va fi îmbunătăţită simţitor în ritmul dezvoltării şi diversificării de pe piaţa energetică mondială. 


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Noel, bărbatul din viitor, are 50 de ani și a venit în 2017 să avertizeze pe toată lumea despre viitorul sumbru care ne așteaptă. Interviul şocant a fost difuzat pe canalul YouTube „Paranormal Elite'. Individul povestește cum și-a riscat viața să se întoarcă, iar acum suferă de depresie și de...

Preluat de la EVZ