“Fac parte dintre cei păcăliți, care am crezut cu tărie în aceste sloganuri: nu o zi, o lună, un an, ci mai mult de 15 ani. In 2012, la o întâlnire publică m-am dus la Laura Codruța Kovesi care era, ca de fiecare dată, alături de Coldea, în costum albastru de General și i-am spus: Felicitări, stimată doamnă, pentru ceea ce faceți! Și ea și Coldea s-au arătat surprinși: ” Vă mulțumesc, Domnule Vișan, pentru ceea ce faceți, sunteți printre puținii politicieni care ne spuneți asta”( apăream foarte des la TV și susțineam cu toată forța și idealismul meu acțiunile lui Morar și Kovesi.


In 2014, la o întâlnire tot publică, m-am dus din nou la Laura Codruța Kovesi și am salutat-o. Eram unul dintre fondatorii PMP, eram în conducerea Partidului, iar Kovesi era tot cu Coldea și, de data asta râdea cu Zgonea. Aproape că nici nu m-a salutat, parcă eram râios, e drept că nu mai eram deputat, dar rămăsesem același luptător idealist pentru Dreptate: Spusesem public despre afacerile lui Blaga, Berceanu, a multor politicieni și pentru asta nu mă mai lăsaseră să candidez, nu mi-au dat pur și simplu voie. Aproape că m-a durut faptul că Kovesi a ales să se hlizească cu Zgonea, care era Președintele Camerei Deputaților și pe care-l cunoșteam din 1994…(bine).


Am plecat puțin mirat din grupul lor, urmărit de privirea Superioară a lui Zgonea și întrebându-mă de unde această schimbare de atitudine. Mai târziu am înțeles: Nu mai aveam funcție…

Tot în 2014, undeva în vară, la vreo trei luni de la acea întâmplare am auzit prima dată de grozăviile pe care le făcea cuplul Kovesi-Coldea și mărturisesc că nu am prea crezut. A mai trecut ceva timp și am început să aflu despre Întâlnirile cu Ponta, cu Ghiță, cu Oprea, cu Dragnea, cu alți mulți politicieni, despre întâlnirile și escapade dubioase, despre răzbunări și totodată am început să văd cum își elimină adversarii politici-cu care până mai ieri se trăgea de brăcinari pe la toate chefurile. La pușcărie cu ei! Mai mult, au început să curgă informații neverosimile despre fapte strigătoare la cer, despre care nu am vorbit și nu o să vorbesc, probabil, niciodată.

(…)Laura Codruța Kovesi a mințit tot timpul, dar mai ales tot timpul a făcut politică, consolindându-și o carieră și o imagine falsă de Luptătoare pentru Dreptate.
Kovesi a făcut tot timpul politică, s-a folosit de toți politicienii pentru a-și consolida cariera și imaginea, s-a ” întins” cu ei pe te miri unde, după care, când s-a săturat de ei, le-a făcut dosare. Totul a fost o mare minciună, o manipulare ordinară, ceea ce face și acum.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
'Fac parte dintre cei păcăliți, care am crezut cu tărie în aceste sloganuri: nu o zi, o lună, un an, ci mai mult de 15 ani. In 2012, la o întâlnire publică m-am dus la Laura Codruța Kovesi care era, ca de fiecare dată, alături de Coldea, în costum...

Preluat de la EVZ