CFR Cluj s-a impus cu scorul de 2-0 în partida cu Dinamo, jucată, duminică, în Ștefan cel Mare, în runda a 18-a a campionatului intern. În prima repriză nu s-a marcat, în actul al doilea, oaspeții au punctat datorită lui Billel Omrani (49) și Emmanuel Culio (55 – penalty). Succesul îi duce pe „feroviari” pe prima poziție a clasamentului. CFR a adunat 40 de puncte, cu două mai mult decât FCSB (38), ocupanta locului 2. Pe ultima treaptă a podiumului se află CS „U” Craiova, cu 36 de puncte. Dinamo este pe 7, cu un total de 24 de puncte, iar locul al 6-lea, ultimul care asigură prezența în play-off, este ocupat de Astra Giurgiu (28).


„De fiecare dată când primim un gol nu ne mai regăsim. E normal ca suporterii să fie nemulțumiți. Să mai uităm de play-off-uri și de altele, trebuie să jucăm astea 4 jocuri și vom vedea după aceea ce va fi. Atât putem la ora actuală. Vom vedea în decembrie ce vom face”, a spus Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, la Telekom Sport.„Știam că Dinamo are nevoie neapărată de victorie și că dacă vom ține 0-0 va intra în panică. În prima repriză n-am prea avut ocazii. La pauză a fost cel mai dur moment al meu cu jucătorii de când sunt la CFR. Am fost puțin mai dur cu ei și văd că a funcționat. Nu înțelegeam de ce nu avem agresivitate, de ce greșim atâtea pase, de ce nu avem entuziasm”, a spus și Dan Petrescu, tehnicianul CFR-ului, la Look TV.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
CFR Cluj s-a impus cu scorul de 2-0 în partida cu Dinamo, jucată, duminică, în Ștefan cel Mare, în runda a 18-a a campionatului intern. În prima repriză nu s-a marcat, în actul al doilea, oaspeții au punctat datorită lui Billel Omrani (49) și Emmanuel Culio (55 - penalty)....

Preluat de la EVZ