Chiar dacă recunoște că nu face parte din grupul de susținători al lui Kovesi, Nastase îi sfătuiește pe PSD-ști să se gândească mai mult la  problemele reale, mai concret pe în Parlament pentru a stabili ce poate face un procuror. Fostul premier susține că doamna Kovesi a devenit o adevărată obsesie pentru unii. 


„Iar mă enervez. Această obsesie împotriva unui om (nu am vreo simpatie pentru Kovesi) e o falsă problemă. E problemă de cadru instituțional și normativ. De ce nu stabilește Parlamentul reguli diferite pentru aducerea oamenilor la DNA? De ce nu dă Parlamentul 10 lei, ca să cumpere o hârtie mată ca să nu se vadă prin geam când vine vreun ministru care așteaptă să fie primit de procurorul Potocală? 


Pentru asta nu e nevoie de mitinguri de milioane de oameni. Și în legătură cu DNA, sunt lucruri care trebuie corectate, dar nu e vorba de persoane.

S-a ajuns la abuzuri, pentru că nu s-au făcut corecțiile necesare. Ce vor, în loc de acțiune, să facă plimbări pe stradă? Eu nu cred în povestea asta”, a precizat Năstase la Antena 3. 


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Chiar dacă recunoște că nu face parte din grupul de susținători al lui Kovesi, Nastase îi sfătuiește pe PSD-ști să se gândească mai mult la  problemele reale, mai concret pe în Parlament pentru a stabili ce poate face un procuror. Fostul premier susține că doamna Kovesi a devenit o...

Preluat de la EVZ