Până în prezent, călătoriile în timp au scăpat de aprofundarea de către oamenii de ştiinţă. Un astrofizician a spus că există anumite condiţii şi acestea vor permite producerea unor vârtejuri elaborate. Acestea vor permite oamenilor să se întoarcă în timp fiindcă un capăt al vortexului ar putea fi nemişcat, iar celălalt capăt se va putea deplasa cu viteza luminii.
Oamenii de ştiinţă n-au reuşit încă să descopere condiţiile necesare pentru ca omul să se întoarcă în timp şi nici n-ar fi uşor să se creeze un sistem destul de mare pentru a-l putea face. Cu toate acestea, în conformitate cu legile fizicii teoretice, nimic nu poate împiedica realizarea sa.


Siegel a explicat că dacă masa negativă sau materia energetică există, atunci se va putea crea o gaură neagră supermasivă, contraponderea ei negativă energetică va trebui să formeze un vârtej pe care l-am putea traversa.
Omul de ştiinţă a dat un exemplu de scenariu în care destinaţia pe care cineva dorea s-o atingă se găsea la 40 de ani lumină distanţă. După un an, sfârşitul găurii făcute de vârtej, care se va deplasa cu viteza luminii, va fi cu 40 de ani mai în vârstă, când de fapt a trecut doar un an.


Spaţiul-timp ar putea fi deformat

Oamenii de ştiinţă spun că spaţiul-timp poate fi deformat, dar ar trebui mult material sau energie pentru a putea crea distorsiuni, dar în teorie, cel puţin, este posibil. În ceea ce priveşte un vortex, ar fi necesar să se facă o scurtătură prin distorsionarea structurii spaţiului-timp continuu. De exemplu, să ne imaginăm că o bucată e hârtie este pliată şi că are pe fiecare faţă ceva desenat, care reprezintă cele două puncte ale spaţiului-timp. Linia care le separă va arăta distanţa normală care separă cele două puncte distanţate în acest continuum spaţiu-timp, iar vortexul va putea crea o comandă rapidă.

Singura problemă în folosirea vârtejurilor pentru a reveni în timp, este acea că sunt instabile. Odată ce o particulă a intrat în vortex, ea fluctuează, ceea ce poate provoca prăbuşirea acestuia. Siegel spue că dacă cineva ar fi reuşit acum 40 de ani să creeze o pereche de vortex care să se lege între ei şi ar fi traversat, era posibil să se întoarcă astăzi şi să revină în 1978. În această călătorie, ar fi posibil ca Pământul să nu se afle la locul unde l-am lăsat şi să călătorim prin spaţiu până când vom prinde Luna şi Soarele în orbită, titrează site-ul de ştiinţă nouvelordremondial


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Până în prezent, călătoriile în timp au scăpat de aprofundarea de către oamenii de ştiinţă. Un astrofizician a spus că există anumite condiţii şi acestea vor permite producerea unor vârtejuri elaborate. Acestea vor permite oamenilor să se întoarcă în timp fiindcă un capăt al vortexului ar putea fi nemişcat,...

Preluat de la EVZ