„PSD e o apă în care nu te scalzi de două ori, pentru că se schimbă. El în momentul de față e blocat între speranța pe care a generat-o la alegeri și tensiunile actuale, pe care nu știe să le depășeacă. Are adversari importanți: președintele Iohannis care se bate pentru a pregăti al doilea mandat și e bătălia cu ce ar trebui să însemne efortul de a pune între un echilibru solid cu speranțele sociale cu realitățile economice. Trebuie consultări între Guvern și Banca Națională. 


PSD e o structură care se schimbă. Trebuie continuată modernizarea, raportarea la extern. Există riscul de supraîncălzire în economie. Guvernul trebuie să se consulte, nu public, cu BNR. Fără investiții, nu se pot realiza creșteri de salarii mici, ale pensiilor.


Electoratul PSD face parte din majoritatea tăcută. Nu iese pentru mitinguri, nu iese cu câinii la plimbare duminica. Nu cred că e o soluție foarte bună. Nu trebuie preluate armele opoziției. PSD are o modalitate simplu: armele parlamentare. Articolul 114 e despre angajarea răspunderii Guvernului. Eu sper ca membrii PSD să nu iasă în stradă și să ceară guvernului să aleagă anumite subiecte clare.

Nu tot plimbăm că facem mitinguri de sute de milioane de oameni, ca să ce? Să-și asume răspunderea guvernamentală, e cea mai bună armă.

De ce SIE nu are director de luni de zile? Pentru că lui Iohannis îi convine să lucrezi cu adjunctul de acolo. Lăsați povestea cu mitingurile, puneți mâna pe carte, pe legi, și, după aceea, lucrurile vor merge. Oamenii sunt nervoși în PSD pentru că nu văd fermitate.”, a declarat Adrian Năstase, la Antena 3.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„PSD e o apă în care nu te scalzi de două ori, pentru că se schimbă. El în momentul de față e blocat între speranța pe care a generat-o la alegeri și tensiunile actuale, pe care nu știe să le depășeacă. Are adversari importanți: președintele Iohannis care se bate...

Preluat de la EVZ