„Vreți să vă stric emisiunea? Nu se va întâmpla nimic…Avem un procuror general care a plagiat și nu s-a întâmplat nimic”, a spus Dan Andronic.

Reamintim că recent comisia parlamentară de anchetă a prezidențialelor din 2009 a trimis o nouă scrisoare lui Tudorel Toader, în care îi cere ministrului Justiției să ia măsurile ce se impun, în urma refuzului procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, de a se prezenta la audierile în Parlament. Ministrul a făcut deja un anunț despre o decizie privind conducerea Direcției Naționale Anticorupție.

„O zi exactă n-aş putea spune, dar în scurt timp, sigur anul acesta. Dacă şi când mă voi decide, vă voi anunţa pe toată mass-media. (…) Nu este un lucru pe care îl avem în calcul, este un lucru la care lucrăm, dacă mă pot exprima aşa. Pentru că este obligaţia mea, eu am cerut Inspecţiei Judicare ca după 10 ani de zile să facă o evaluare de fond managerială la Ministerul Public şi la Direcţia Naţională Anticorupţie”, a spus ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, la Antena 3.

„Domnul Toader vorbește foarte bine…vorbește ca din cărți, ca și cum așa ar trebui să vorbească. Dacă ar fi un manual care să se raporteze la situația actuală ar spune că ministrul Justiției exact așa ca domnul Toader ar trebui să vorbească”, a spus Ingrid Mocanu, prezentă și ea în platoul emisiunii lui Silviu Mănăstire.
Totodată, Dan Andronic a recunsocut că ministrul Toader are un discurs „după manual” în această chestiune, însă a punctat ironic că „are manualul, dar nu are normele de aplicare la el”.Loading…

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
„Vreți să vă stric emisiunea? Nu se va întâmpla nimic...Avem un procuror general care a plagiat și nu s-a întâmplat nimic”, a spus Dan Andronic. Reamintim că recent comisia parlamentară de anchetă a prezidențialelor din 2009 a trimis o nouă scrisoare lui Tudorel Toader, în care îi cere ministrului Justiției...

Preluat de la EVZ