Andrei Caramelea (22 de ani), șoferul care acum opt luni a ucis o tânără și a rănit cinci persoane în curtea fabricii Leoni din comuna argeșeană Bascov, a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Pitești la închisoare cu suspendare.

Sentința a fost deja atacată cu apel săptămâna trecută de către părinții fetei ucise în accidentul teribil. Ion Lazăr, proprietarul terenului pe care se află fabrica Leoni le-a declarat anchetatorilor că în zonă erau montate indicatoare privind limita de viteză, de maximum 5 km/h.

În urmă cu aproape opt luni, o dramă produsă în curtea firmei Leoni de la Bascov făcea înconjurul țării și stârnea un val de emoție și revoltă.

Pe 30 martie a.c., Andrei Caramelea (22 de ani) intra cu un autoturism BMW într-un grup de angajați, ucigând pe loc o tânără din Serbia – Irena Ilic (27 de ani) și rănind alte cinci persoane, dintre care două foarte grav. Deși nu mai puțin de 16 martori audiați au declarat că tânărul avea viteză mare într-o zonă în care limita de viteză era de 5 km/h, cu toate concluziile experților și filmările de la fața locului, magistrații Judecătoriei Pitești au dat dovadă de clemență, condamnându-l pe Andrei Caramelea la închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă

Potrivit adevarul.ro, Irena Ilic era în ultima zi de lucru la Leoni când a fost ucisă și urma să se mărite peste trei luni. Iar mărturia lui Dusan Bijeljic, logodnicul Irenei Ilic, cu care avea o relație din noiembrie 2015, este tulburătoare:

”Relația noastră a fost idilică. La sfârșitul lui 2016 ambii am ajuns la concluzia că ne-am găsit jumătatea alături de care doream să ne trăim restul vieții. Nunta noastră era programată pentru începutul verii lui 2017. După ce un prieten care lucra cu ea mi-a comunicat tragica veste am leșinat, viața și visele mele au fost ruinate. Fiecare zi a mea o închei plângând. Mi-am pierdut mama copiilor la care visam împreună. Această tragedie a luat cu sine tot ce era frumos în viața mea și mi-au rămas doar singurătatea și tristețea. În inima mea, care bătea pentru Irena, este un gol pe care sunt sigur că nicio femeie nu o să reușească să îl umple vreodată”.

Inclusiv Andrei Caramelea, șoferul vinovat a recunoscut în fața procurorilor că făcea drifturi și că avea viteză într-o zonă în care limita de viteză era de 5 km/h: ”Am parcat autoturismul la Leoni și am așteptat o persoană circa 10 minute, căreia i-am înmânat un pachet, după care m-am urcat din nou la volanul autorismului, l-am întors la 180 de grade, efectuând un viraj la dreapta, după care am accelerat efectuând concomitent virajul la stânga pentru a intra pe calea de acces pe care am venit, moment în care autoturismul a derapat. În încercarea de a îl redresa, am efectuat manevre stânga-dreapta, dar am pierdut controlul asupra direcției de mers, lovind cu partea din față a autoturismului gardul metalic din partea dreaptă, care s-a rupt, după care autoturismul a sărit, lovind cu partea din față una dintre mese”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/condamnat-cu-suspendare-dupa-ce-a-ucis-cu-bmw-ul-o-tanara-in-timp-ce-facea-drifturi-logodnicul-fetei-fiecare-zi-a-mea-o-inchei-plangand-44319.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/condamnat-cu-suspendare-dupa-ce-a-ucis-cu-bmw-ul-o-tanara-in-timp-ce-facea-drifturi-logodnicul-fetei-fiecare-zi-a-mea-o-inchei-plangand-44319-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv