Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile din 2009 i-a trimis o scrisoare ministrului Tudorel Toader, în care șefa DNA este denunțată pentru că și-ar fi încălcat jurământul prin refuzul de a se prezenta la audieri.

Membrii comisiei îi cer ministrului să ia măsurile care se impun în urma acestei abateri disciplinare. Președintele Comisiei, Oana Florea, consideră că atitudinea șefei DNA este de fapt o abatere disciplinară și trebuie sancționată ca atare.

Membru în această comisie, deputatul PSD Liviu Pleșoianu a declarat că se ia în calcul suspendarea lui Iohannis, dacă șeful statului refuză o eventuală propunere a ministrului Justiției de revocare din funcție a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/comisia-parlamentara-de-ancheta-privind-alegerile-din-2009-cere-sanctionarea-sefei-dna-44330.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/comisia-parlamentara-de-ancheta-privind-alegerile-din-2009-cere-sanctionarea-sefei-dna-44330-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv