Un cetățean român a fost arestat preventiv de autoritățile israeliene sub acuzația că ar fi pătruns în mod neautorizat într-o bază militară, afirmă surse citate de presa israeliană.

Românul în vârstă de 67 de ani, care probabil este turist, a fost arestat preventiv după ce a pătruns într-o bază militară israeliană situată în regiunea Negev, afirmă surse citate de site-ul de știri Ynetnews.com.

Potrivit autorităților israeliene, cetățeanul român a reușit să fugă din unitatea militară și a vrut să treacă frontiera israeliană pentru a ajunge în Iordania, fiind localizat și arestat de poliție. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a petrecut o întreagă noapte în baza militară israeliană.

Bărbatul a fost supus de anchetatorii israelieni unei evaluări psihice.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/cetatean-roman-suspectat-ca-a-patruns-neautorizat-intr-o-baza-militara-arestat-in-israel-44326.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/cetatean-roman-suspectat-ca-a-patruns-neautorizat-intr-o-baza-militara-arestat-in-israel-44326-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv