Pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, acesta ar fi aruncat cu un topor în mama sa, o bătrână de 70 de ani, şi a nimerit-o în cap. Femeia a ajuns la spital în stare gravă, a fost operată de urgenţă, iar acum este în afara oricărui pericol.


„Am mai avut ceartă, scandal, dar aşa nu. Acum mi-a dat cu securea in cap. Totul este de la băutură. L-a ridicat Poliţia şi nu mai îmi este teamă de el, dar de data asta nu-l mai iert. L-am iertat o dată, dar acum nu”, povestea bătrâna, care a trecut cu bine de operaţie.


„Pacienta a venit într-o stare precomatoasa, în urma unui traumatism cranio-cerebral grav prin lovire cu un topor, a avut un hematom, pentru care s-a intervenit chirurgical, post operator evoluţia fiind favorabilă şi este într-o stare bună”, a declarat dr. Dan Andronic, medic specialist neurochirurgie Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.

„Se certau des şi l-a iertat de fiecare dată că a spus că este copilul ei. El face scandal mereu, dar nu mă aşteptam chiar la treaba asta. Am vobit cu el şi zicea că nu este vinovat, că nu ştie ce s-a întâmplat cu ea”, spunea Bogdan Rădoi, nepotul victimei.

„Eu nu eram acasă când s-a întâmplat, dar am aflat apoi şi chiar l-am întrebat ce a făcut. El spune că n-a făcut nimic, că nu el a bătut-o. E băiat bun, aşa în general, dar, când bea, face scandal. Odată m-am băgat între ei să-i despart, dar acum îmi este teamă şi mie, de când am auzit că i-a dat cu securea”, spunea o vecină, conform Desteptarea.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, acesta ar fi aruncat cu un topor în mama sa, o bătrână de 70 de ani, şi a nimerit-o în cap. Femeia a ajuns la spital în stare gravă, a fost operată de urgenţă, iar acum este în afara...

Preluat de la EVZ