Cinci copii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani au fost luați, în noaptea de duminică spre luni, cu Salvarea, dintr-un restaurant din Câmpina, după ce li s-a făcut rău pentru că au băut alcool. Minorii erau singuri la restaurant.

Potrivit șefului Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, Daniel Nicolae, echipajul medical a fost solicitat să dea primul ajutor la un restaurant din Câmpina, unde cinci copii, cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani, erau sub influența băuturilor alcoolice.

”Am fost solicitați la un restaurant din Câmpina unde am găsit cinci copii care se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Aveau amețeli, logoree, incoerență în exprimare și erau dezorientați. Au fost luați de la restaurant și transportați la Spitalul Municipal Câmpina”, a declarat Nicolae. Potrivit acestuia, minorii erau singuri.

La rândul său, medicul Gabriela Popescu de la Unitatea de Primiri Urgențe din Câmpina a declarat că doar trei copii au avut nevoie de tratament medical.

”Doi erau bine, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Alți trei însă au avut ușoare simptome digestive date de consumul de alcool. Le-am făcut tratament cu perfuzii”, a precizat Popescu.

Aceasta a adăugat că minorii au plecat din spital, însoțiți de părinți, după aproximativ patru ore.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/caz-socant-in-romania-cinci-copii-beti-luati-cu-ambulanta-dintr-un-restaurant-44317.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/caz-socant-in-romania-cinci-copii-beti-luati-cu-ambulanta-dintr-un-restaurant-44317-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv