Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, astăzi o informare de ninsori și vânt puternic pentru zonele montane, valabilă de marți 21 noiembrie, de la ora 03.00, până miercuri, 22 noiembrie, la ora 18.00. Meteorologii avertizează că va ninge slab și în nord-vestul și centrul țării.

Se vor înregistra ninsori moderate cantitativ și intensificări ale vântului la munte, lapoviță și ninsori în nord-vest și centru.

Meteorologii avertizează că la munte va ninge moderat cantitativ și local se va depune un strat mai consistent de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, cu viteze mai mari pe creste, unde vor fi rafale de peste 60-80 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.

În nord-vestul și centrul țării vor predomina ninsorile, în general slabe cantitativ, cu precădere în cursul zilei de marți și în noaptea de marți spre miercuri.

La munte, în special la altitudini de peste 1.700 metri, vântul va avea intensificări în după-amiaza zilei de luni și în prima parte a nopții de luni spre marți, cu rafale de peste 90-100 km/h.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/alerta-meteo-ninsori-si-vant-puternic-44308.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/alerta-meteo-ninsori-si-vant-puternic-44308-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv