Despre ce este vorba? Ce semne ar putea prevesti apocalipsa? O planetă, mai exact Nibiru, va avea un efect devastator asupra tehnologiei și că ar condamna automat oamenii la sărăcie și la lipsa locurilor de muncă, susțin teoreticienii conspirației, potrivit www.dailystar.co.uk.


Producatorul de film și cercetătorul Yuval Ovadia a declarat pentru ediția online a Daily Star: ,,Nimeni nu știe cu siguranță desi exista o șansă destul de mare ca aceasta sa aibă un impact asemănător bombei cu impuls electromagnetic,,.

Toţi cercetătorii care au STUDIAT planeta NIBIRU au MURIT în condiții suspecte

Numele planetei care va aduce apocalipsa este Nibiru, cunoscută şi drept Planeta X, aceasta fiind de zece ori mai mare decât Pământul. Experţii cred că această planetă se îndreaptă către sistemul nostru solar chiar în acest moment. Unul dintre cercetătorii care au emis această teorie susţine că schimbările meteo sunt un semn prevestitor al Apocalipsei.

Într-un videoclip intitulat „Dovezile despre Nibiru sunt clare, corpul ceresc se îndreaptă către Pământ”, autorul conspiraţiei susţine că odată cu apariţia planetei, un Vortex Polar şi alte dezastre naturale vor împânzi Terra.


NASA a confirmat existența PLANETEI X

Reamintim că, în august 2017, NASA a confirmat existența Planetei X, care poartă numele unei planete mitice despre care adepții teoriilor conspiraționiste spun că va distruge Pământul, scria și Daily Express.

Mai mulți autoproclamați “clavăzători extraterestri”, precum Nancy Lieder au avertizat că urmează să aibă loc un impact între Pământ și Nibiru, iar acesta va duce la cutremure uriașe, tsunamiuri și inversare gravitațională, ceea ce va însemna practic sfârșitul vieții pe Terra.

NASA a confirmat existența unei noi planete, Planeta X, aflată departe în Sistemul Solar. Oamenii de știință au dovezi ale planetei misterioase de dimensiunile lui Neptun care orbitează soarele pe o orbită foarte alungită aflată dincolo de Pluto.

Ei au spus că aceasta ar putea avea o masă de aproximativ 10 ori mai mare decât cea a Pământului și o orbită situată la o distanță de 20 de ori mai mare de Soare decât Neptun, având nevoie de 10-20.000 de ani pământești pentru a face un înconjor al astrului.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Despre ce este vorba? Ce semne ar putea prevesti apocalipsa? O planetă, mai exact Nibiru, va avea un efect devastator asupra tehnologiei și că ar condamna automat oamenii la sărăcie și la lipsa locurilor de muncă, susțin teoreticienii conspirației, potrivit www.dailystar.co.uk. Producatorul de film și cercetătorul Yuval Ovadia a...

Preluat de la EVZ