A FOST LINŞAT UN INTERLOP celebru. „Va fi un RĂZBOI SÂNGEROS PE STRĂZI!”


Potrivit mesajelor online ale membrilor grupării, dezvăluite de The Sun, după moartea lui Sorin Serbu, capul clanului, românii au jurat că „oricine a făcut asta va fi transformat în cenușă.”

TUPEU DE INTERLOP! LIVE pe Facebook de la Gherla: „E bine, mâncărică, muzicuță, ţigărele”

Poliția din România și Marea Britanie investighează în acest moment condițiile suspecte în care Sorin Serbu a fost ucis, în urma unei bătăi crunte de care a avut parte în estul Londrei.


Clanurile băieţilor răi din România. Ghenosu, cel mai de temut interlop din Dâmboviţa, REȚINUT

Ioan Moldovan, un susținător al interlopului, a scris pe contul săău de Facebook că ceicare l-au ucis pe Șerbu vor fi găsiți și transformați în cenușă.

INTERLOP CELEBRU LOVIT DE CANCER. Mărturii despre VICIILE care I-AU DISTRUS sufletul și sănătatea

Autoritățile londoneze se tem de ce este mai rău, considerând că moartea interlopului Șerbu va duce la un adevărat război între grupările mafiote de români din Marea Britanie.

CUM SE DISTREAZĂ cel mai de TEMUT INTERLOP din ROMÂNIA? Pasiuni NEBĂNUITE

Sorin Șerbu este cunoscut de autoritățile londoneze ca liderul unei grupări mafiote care se ocupa cu trafic de droguri și de persoane.

Interlopul a murit în spital, la scurt timp după ce cinci indivizi mascați l-au atacat cu bâte. Atacul a fost unul premeditat, iar moartea interlopului s-a produs din cauza rănilor extrem de grave, bâtele cu care fuseseră atacat Sorin Șerbu având cuie.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
A FOST LINŞAT UN INTERLOP celebru. „Va fi un RĂZBOI SÂNGEROS PE STRĂZI!” Potrivit mesajelor online ale membrilor grupării, dezvăluite de The Sun, după moartea lui Sorin Serbu, capul clanului, românii au jurat că „oricine a făcut asta va fi transformat în cenușă.”TUPEU DE INTERLOP! LIVE pe Facebook de la...

Preluat de la EVZ