Artista a mărturisit că activitatea intimă a cuplului nu este una extraordinară, din cauza programului încărcat, a oboselii și copiilor.


“Nu înţeleg de ce ne tot ascundem după degete şi de ce zicem că este extraordinar. Eu nu înţeleg cum este extraordinar. Ba adormi copiii şi în sfârşit te bucuri că wow au adormit copiii, hai să bem un pahar de vin, să ne uităm la un film şi adormi după prima gură. Deci ce sens are? Dacă mergem la concerte împreună, eu sunt foarte obosită şi adorm oricum, deci partea asta cu sexul, cred că trebuie să mai lucrăm un pic la ea”, a spus Giulia, pentru revista Viva!.


Giula a recunoscut că au fost și momente când a fost surprinsă de copii, în timp ce făcea sex cu Vlad

”Dar nu au cum să ne surprindă.! Glumesc… Uneori se întâmplă, dar doar în deplasare. Sper că Vlad nu se uită la acest live, o să zică că dau tot din casă…”, a mai spus Giulia.


Loading…

rootstireaActualitate/Esential
Artista a mărturisit că activitatea intimă a cuplului nu este una extraordinară, din cauza programului încărcat, a oboselii și copiilor. 'Nu înţeleg de ce ne tot ascundem după degete şi de ce zicem că este extraordinar. Eu nu înţeleg cum este extraordinar. Ba adormi copiii şi în sfârşit te bucuri...

Preluat de la EVZ