Reamintim că liderului PSD i s-a adus la cunoștință că are 5 capete de acuzare: două de abuz în serviciu, două de fraudă cu fonduri europene și una de grup infracțional organizat. Prejudiciu: 21 de milioane de euro. Iată reacţiile acestuia cu privire la aceste acuzaţii.

CIUDATA ISTORIE A DOSARULUI TELDRUM în jurul numărului 13. O dată terminat, în prezent reactualizat. CE SE ÎNTÂMPLĂ LA DNA?


”Au fost trei ani în care Klaus Iohannis a încercat să aducă un nou fel de a face politică în România și a reușit doar parțial, pentru că un an de zile l-am avut pe Victor Ponta, care a ținut să ne spună  și încercat din răsputeri să ne explice că a fost o greșeală în 2014 cu alegerea lui Iohannis. Apoi au venit tehnocrații lui Dacian Cioloș, care au încercat să facă câte ceva, au fost mai mult sau mai puțin de bună credință, dar s-au încurcat total în hățișul guvernamental.

 Dragnea a fost contrazis de OLAF. LOVITURĂ DE GRAŢIE ÎN DOSARUL TELDRUM? Reacţie de ultimă oră

Acum avem un Guvern care de un an de zile are un sigur scop: cum să-l scape pe domnul Dragnea și pe prietenii domnului Dragnea. Este un haos politic, o incoerență și o coaliție care este împotriva dezvoltării României, în situația asta ne-a adus guvernarea PSD.

Doi ani de zile din trei președintele a trebuit să țină cu umerii o baricadă ca să nu derapăm total. A întărit relația cu SUA prin vizitele și întâlnirile la nivel foarte înalt, dar cei de la PSD vor să facă praf totul. Prin gestul lor de a pune frână achiziționării de rachete Patriot, cei de la PSD încearcă o negociere cu SUA”, a declarat Rareș Bogdan, potrivit stiripesurse.ro.

Dragnea, americanii și problemele cu justiția…

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Reamintim că liderului PSD i s-a adus la cunoștință că are 5 capete de acuzare: două de abuz în serviciu, două de fraudă cu fonduri europene și una de grup infracțional organizat. Prejudiciu: 21 de milioane de euro. Iată reacţiile acestuia cu privire la aceste acuzaţii. CIUDATA ISTORIE A DOSARULUI TELDRUM în jurul numărului...

Preluat de la EVZ