Nicolae nu este implicat în niciun conflict pentru averea regelui Mihai, această avere revenind celor două principese. „Am vorbit cu Nicolae acum două ore și m-a rugat să transmit public acest lucru”, a ținut să precizeze avocatul.


„Nicolae își câștigă singur existența. Ceea ce îl interesează este să rămână nepotul bunicului sau, să poată să-și vadă bunicul și să își ia adio de la el. Nicolae vrea să fie considerat un membru al familiei regale și atât”, a precizat Radu Enache.

„Nicolae nu mai are în momentul de față niciun ban de la familia regală. El are colaborări și lucrează pentru a-și câștiga existența”, a mai spus avocatul. Prinţul Nicolae a dezvăluit ISTORICA DISCUŢIE avută cu Regele Mihai I. SCANDALUL REGAL continuă cu ACUZAŢII NOI

Nicholas de Roumanie Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai I, a transmis într-un comunicat de presă postat pe pagina sa de Facebook, că acceptarea retragerii titlurilor sale în 2015 nu a fost scrisă de el şi nici semnată. Amintim că Nicolae a fost exclus din Casa Regală și, implicit, din succesiunea la tron, în urma unei decizii din 2015. Oficial, Casa Regală a informat că prințul a fost de acord cu această măsură.

Principele Nicolae / Nicholas de Roumanie Medforth-Mills era al doilea în ordinea succesiunii la tron, după Principesa Margareta, care i-ar urma tatălui său, Mihai I. Motivul explicit al deciziei fostului Suveran de a-l exclude pe nepot nu a fost precizat în comunicatul de presă remis la momentul respectiv de Casa Regală. Din document reiese indirect că decizia are legătură cu stilul de viaţă a principelui Nicolae.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Nicolae nu este implicat în niciun conflict pentru averea regelui Mihai, această avere revenind celor două principese. „Am vorbit cu Nicolae acum două ore și m-a rugat să transmit public acest lucru”, a ținut să precizeze avocatul. „Nicolae își câștigă singur existența. Ceea ce îl interesează este să rămână nepotul...

Preluat de la EVZ