O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, azi, pe DN1, pe raza localității Mirăslău, județul Alba, unde trei autoturisme s-au ciocnit, după ce șoferul unui autoturism a intrat pe contrasens. Traficul în zonă a fost blocat mai bine de o oră.

Potrivit Poliției Alba, un bărbat de 62 de ani din Cluj Napoca, în timp ce conducea un autoturism în direcția Aiud -Turda, nu ar fi păstrat o distanta suficientă față de un autoturism înmatriculat în Hunedoara, condus de un tânăr de 19 ani, din judetul Hunedoara, iar pentru a evita coliziune cu acesta ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din județul Hunedoara, după care autoturismele au ricoșat in autoturismul condus de tânărul de 19 ani.

Potrivit ziarulunirea.ro, în urma accidentului, o femeie de 61 de ani, pasagera în autoturismul înmatriculat în Hunedoara, condus de bărbatul de 36 de ani, a decedat în drum spre spital. Alte două persoane, pasagere în acelasi autoturism, conducătorul acestuia precum și șoferul care a provocat accidentul au fost rănite ușor.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursă foto: ziarulunirea.ro,

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/accident-grav-provocat-de-un-sofer-de-62-de-ani-o-persoana-a-murit-patru-ranite-44289.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/accident-grav-provocat-de-un-sofer-de-62-de-ani-o-persoana-a-murit-patru-ranite-44289-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv