Celebrul avocat a fost mult mai rapid și și-a înaintat deja demisia, precizând pentru bugetul.ro că nu dorește să ocupe abuziv agenda publică, mai importante fiind legile justitiei și codul fiscal, unde premierul are foarte multe de comunicat public, lasandu-i premierului deplina libertate de a urma programul public stabilit din timp.

CIUDATA ISTORIE A DOSARULUI TELDRUM în jurul numărului 13. O dată terminat, în prezent reactualizat. CE SE ÎNTÂMPLĂ LA DNA?

„Am decis sa imi inaintez demisia din functia de consilier onorific al premierului, care a fost de acord.
Motivul este ca nu vreau sa acaparez atentia publica si sa deviez, chiar si pentru cateva ore, programul administratiei. Mai importante si urgente sunt codul fiscal si dezbaterea relativa la legile justitiei. Plus conditiile economice setate in laboratoarele financiar-bancare, conditii care se anunta a fi aspre in 2018.
Precizez ca nu premierul si nici vreun membru al partidelor de la guvernare mi-au cerut demisia. Initiativa mi-a apartinut.
Cine si-a imaginat ca sunt manipulabil, s-a inselat. Raman acelasi„, a postat avocatul pe pagina sa de Facebook.

MANEVRĂ DURĂ ÎN PSD. Se cere DEMISIA LUI DRAGNEA, cu aprobarea premierului Tudose. BREAKING NEWS!

Piperea i-a cerut demisia lui Dragnea


Avocatul Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Mihai Tudose, cere demisia din Parlament a lui Liviu Dragnea, în contextul acuzațiilor care i se aduc, pentru a-și proba nevinovăția.

”Oare cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om, haituit acum de sistemul care pana acum l-a protejat si i-a fost partener? De ce nu demisioneaza dl Dragnea, pentru a putea sa-si probeze nevinovatia si, in plus, sa demonstreze cu glorie ca prezumtia de nevinovatie merita salvata chiar isi in cazul politicienilor? 
Nu de alta, dar suntem ca intr-o colivie. Cam de mult timp.

Up date : iote ca leul tocmai ce dadu coltul pe dupa 4,7. Iat Robor se duce hat – dincolo de 2,2. Iar inflatia mergea si ea in balariile unde fu invitata de profetul vietii de la bnr” scrie Gheorghe Piperea pe Facebook.

Loading…

rootstireaActualitate/Esential
Celebrul avocat a fost mult mai rapid și și-a înaintat deja demisia, precizând pentru bugetul.ro că nu dorește să ocupe abuziv agenda publică, mai importante fiind legile justitiei și codul fiscal, unde premierul are foarte multe de comunicat public, lasandu-i premierului deplina libertate de a urma programul public stabilit...

Preluat de la EVZ