Cele doua femei au fost implicate intr-un accident rutier grav, aproape de casa.  In acelasi accident a mai murit o adolescenta de 16 ani, aflata in aceeasi masina. Barbatul de la volan este in stare grava. Milica Besiac a participat la Campionatele Mondiale de Culturism si Fitness din Bistrita, alaturi de mama sa Branislava Jovanovic. Cea din urma a obtinut locul IV la categoria Masters Bodyfitness +45.

Dupa concurs, cele doua au plecat spre Serbia, iar in apropierea orasului Kovacica, masina a fost implicata intr-un grav accident rutier, potrivit stirileprotv.

Potrivit presei locale, autoturismul in care se aflau cele doua s-a ciocnit cu un camion. In urma impactului deosebit de puternic Branislava Jovanovic si Milica Besiac, alaturi de o alta adolescenta de 16 ani au murit pe loc. Barbatul care se afla la volan, care, se pare este tatal Milicai si sotul Bratislavei, a fost si el grav ranit. Acesta a fost transportat la urgenta la un centru medical din Bratislava, unde medicii se chinuie sa-l mentina in viata.


Cele două se numără printre cele mai bune sportive din Serbia la Culturism şi Fitness. Bratislava Jovanovic a fost multiplă campioană naţională, iar Milica a fost multiplă campioană naţională şi a Balcanilor.

Informaţia a fost confirmată şi de Federaţia Internaţională de Bodybuilding şi Fitness, care a postat noaptea trecută pe Facebook: ”În drumul lor spre casă, în Serbia, de la Campionatele Mondiale de la Bistriţa, tânăra atletă Milica Besiac şi mama sa sportiva Branislava Jovanovic au fost implicate într-un fatal accident rutier şi au fost ucise. IFBB (Federaţia Internaţională de Bodybuilding şi Fitness) este devastată şi îşi îndreaptă rugăciunile către familiile lor”, a trasmis federaţia internaţională.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Cele doua femei au fost implicate intr-un accident rutier grav, aproape de casa.  In acelasi accident a mai murit o adolescenta de 16 ani, aflata in aceeasi masina. Barbatul de la volan este in stare grava. Milica Besiac a participat la Campionatele Mondiale de Culturism si Fitness din Bistrita,...

Preluat de la EVZ