Pompierii și polițiștii din Argeș au intervenit, cu puțin timp în urmă, la barajul Zigoneni, pentru a salva o femeie care se afla într-un autoturism care a căzut într-un canal unde apa are aproximativ 10 metri adâncime. 

Purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir, a declarat că polițiștii au primit o sesizare că o mașină a căzut în barajul de la Zigoneni. Autoturismul a fost scos după aproximativ 30 de minute, iar în interior este o femeie de 42 de ani.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure, a precizat că mașina a fost găsită într-un canal din apropierea barajului, în urma scăderii nivelului apei.

„Mașina a fost găsită după ce angajații barajului au oprit uzinarea. Nivelul apei a scăzut și autoturismul a fost găsit de colegii din barcă, undeva la mijlocul canalului. Apa are, în zona respectivă, 8-10 metri. Mașina a căzut de pe marginea canalului”, a declarat Epure.

Paramedicii au început imediat manevrele de resuscitare, dar starea femeii este gravă. Soțul acesteia a venit în zonă și i s-a făcut rău, fiind transportat la spital.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabilit cum a căzut mașina.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/o-femeie-in-stare-grava-dupa-ce-a-cazut-cu-masina-intr-un-baraj-cu-apa-de-10-metri-44060.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/o-femeie-in-stare-grava-dupa-ce-a-cazut-cu-masina-intr-un-baraj-cu-apa-de-10-metri-44060-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv