Un subofițer orădean care lupta în Legiunea Străină, o unitate de elită a armatei franceze creată pentru soldați voluntari, a murit, săptămâna aceasta, în Djibouti (Nord Estul Africii, în Golful Aden), în timpul unui accident produs în timpul unui antrenament.

Potrivit ebihoreanul.ro, este vorba despre Sorin Lipovan, în vârstă de 32 de ani, care a fost implicat într-un accident mortal pe 7 noiembrie. 

“Un subofițer al Regimentului 1 de Cavalerie din Legiunea Străină a murit în această dimineață în Djibouti, unde se afla într-o scurtă misiune, din cauza unui accident rutier, în timpul unui antrenament. Doi legionari au fost răniți în accident, dintre care unul grav. Suntem de partea familiilor lor și ne vom manifesta solidaritatea noastră legionară cu această ocazie”, se arată într-un scurt comunicat despre incident, postat pe pagina de Facebook a regimentului în care lucra orădeanul.

Potrivit informațiilor disponibile pe contul său de Facebook, Sorin s-a născut în Oradea, iar în ultimii ani era stabilit în Franța, pe Coasta de Azur. Tânărul era căsătorit cu o orădeancă și aveau un copil mic.

El a absolvit Colegiul Tehnic Constantin Brâncuși și era specializat în Inginerie managerială și tehnologică, facultate absolvită la Oradea în 2009. În Legiunea Străină lucra din 2010.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/tragedie-un-roman-de-32-de-ani-care-lupta-in-legiunea-straina-a-murit-in-timpul-unui-antrenament-44023.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/tragedie-un-roman-de-32-de-ani-care-lupta-in-legiunea-straina-a-murit-in-timpul-unui-antrenament-44023-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv