„Este dreptul lui să-și imagineze așa ceva”, a declarat premierul referitor la intenția ministrului Educației de a impune elevilor la educație fizică un manual.

„La Facultatea de Educație Fizică și Sport se fac cursursuri pe manuale. dar hai sa invatam copiii sa se miste, sa alerge, sa se dezvolte corespunzator…si mai putin dupa manual. Daca la ora e sport stam tot cu manualul in clasa…Nu stiu cum arata caietul de teme pentru acasa”, a declarat premierul 

„O sa aprofundam subiectul cu domnul ministru. Eu sunt convins ca a fost o gluma”, a punctat premierul Tudose, într-un interviu pentru Antena 3.

Liviu Pop: „Structura orei de sport nu se schimbă! Manualul este un instrument suplimentar”

Ministrul Educației, Liviu Marian Pop, a explicat, la un post tv, că introducerea manualului de educație fizică nu înseamnă că se vor înjumătăți orele de sport, ca să se facă și teorie. 

„Potrivit legii educației, toate disciplinele din programa școlară trebuie să aibă manual” a subliniat el.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Este dreptul lui să-și imagineze așa ceva”, a declarat premierul referitor la intenția ministrului Educației de a impune elevilor la educație fizică un manual.„La Facultatea de Educație Fizică și Sport se fac cursursuri pe manuale. dar hai sa invatam copiii sa se miste, sa alerge, sa se dezvolte corespunzator...si...

Preluat de la EVZ