Într-un interviu acordat Antena3, premierul Mihai Tudose a declarat că îi place să stea singur pe o plajă pustie și că ascultă Led Zeppelin.

Primul ministru a recunoscut că nu îi mai vine să zâmbească, având în vedere în ce situație se află țara, și de aici celebra sa încruntare.

Rugat să se caracterizeze succint, în doar patru cuvinte, Tudose a spus: că este un tip ambițios, care încearcă să demonstreze mereu că se poate mai mult și mai bine.

Dorește liniște și să facă să fie mai bine pentru oameni, pentru cetățeni.

A declarat că a recitit cartea ”Groapa”, de Eugen Barbu, de dragul nostalgiei legată de București și că a fost ”obligat” să își facă un cont de Facebook, de când e premier, deși înainte de funcție nu deținuse.

Întrebat dacă s-a uitat la Star Trek, a spus că da și că nu l-au deranjat comparațiile cu un personaj din celebrul serial, întrucât știe că poporul român are simțul umorului.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Într-un interviu acordat Antena3, premierul Mihai Tudose a declarat că îi place să stea singur pe o plajă pustie și că ascultă Led Zeppelin.Primul ministru a recunoscut că nu îi mai vine să zâmbească, având în vedere în ce situație se află țara, și de aici celebra sa încruntare.Rugat...

Preluat de la EVZ