Decizia destituirii lui Anthony Scaramucci a fost luată la solicitarea lui John Kelly, noul şef al cancelariei Casei Albe, scrie washington post.

Din cauza angajării lui Anthony Scaramucci, secretarul de presă al Casei Albe, Sean Spicer, şi Reince Priebus, şef al cancelariei prezidenţiale, au demisionat.

Pe de altă parte, Anthony Scaramucci a fost criticat dur pentru că a utilizat un limbaj vulgar la adresa foştilor săi colegi de la Casa Albă.

În schimb, Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a declarat, luni, că nu există niciun haos la Casa Albă, pe fondul criticilor privind demiterea unor funcţionari ai Preşedinţiei.

”Avem cele mai mari câştiguri la bursele de mărfuri, cele mai bune cifre economice din ultimii ani, rata şomajului este la cel mai scăzut nivel din ultimii 17 ani, salariile cresc, frontierele sunt securizate: niciun haos la Casa Albă!”, a scris  Donald Trump, luni, pe Twitter.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Decizia destituirii lui Anthony Scaramucci a fost luată la solicitarea lui John Kelly, noul şef al cancelariei Casei Albe, scrie washington post.Din cauza angajării lui Anthony Scaramucci, secretarul de presă al Casei Albe, Sean Spicer, şi Reince Priebus, şef al cancelariei prezidenţiale, au demisionat.Pe de altă parte, Anthony Scaramucci...

Preluat de la EVZ