Tabără ilegală de imigranți, la Timișoara. Zeci de migranți sirieni și irakieni au ridicat o tabără ilegală în spatele Secției 5 de Poliție din Timișoara, la nici 200 de metri de centrul de refugiați.

Cartoanele luate de la hipermarket au fost transformate în covoare sau au improvizat cu ele niște corturi, acoperite cu folie de plastic, descrie atmosfera pressalert.ro.

Crengile copacilor le-au transformat în cuiere pentru rucsacii cu haine și mâncare, dar și pentru uscarea rufelor.

”Ieri a fost Poliția. Ne-au întrebat de documente. Le-au văzut și ne-au lăsat să rămânem aici. Nu am bani, nu am nimic”, răspunde unul dintre irakieni, pentru sursa citată, care scoate o legitimație ce arată că e solicitant de azil și spune că își așteaptă pașaportul.

Toți au ajuns acolo din Serbia și vor să ajungă în Germania, chiar dacă nu au o strategie pentru asta.

Lângă ei, într-o mașină, stă un echipaj de mascați ai Jandarmeriei, cu girofarurile pornite, mai ales că – la sfârșitul săptămânii, a izbucnit o bătaie între azilanți, în fața centrul de refugiați, soldată cu mai mulți răniți, precizează sursa citată.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/tabara-ilegala-de-refugiati-sirieni-si-irakieni-in-spatele-unei-sectii-de-politie-40676.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/tabara-ilegala-de-refugiati-sirieni-si-irakieni-in-spatele-unei-sectii-de-politie-40676-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv