Simona Halep și Marius Copil se ajută reciproc la Washington (SUA). Înaintea meciului cu Sloane Stephens din primul tur, Simona s-a antrenat împreună cu Marius, cel care va debuta în concursul băieților contra lui Sekou Bangoura.

Turneul de la Washington i-a strâns laolaltă pe Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din România, și pe Marius Copil, cel mai valoros român din circuitul ATP. Fiind prieteni încă din copilările, Simona și Marius au decis să petreacă timpul împreună și pe terenul de tenis.

Halep și Copil au ieșit ca o echipă de la antrenamentul efectuat duminică seară la Washington, iar constănțeanca a fost așteptată de mulți fani americani care doreau să facă poze cu Halep sau să primească autografe de la a doua clasată în ierarhia WTA.

Simona a fost foarte amabilă cu toți admiratorii ei, ba chiar a și glumit cu copiii care îi ieșeau în cale! Principala favorită a turneului de la Washington va juca primul meci, cel mai probabil, în noaptea de marți spre miercuri, împotriva americancei Sloane Stephens.

Simona Halep este însoțită în capitala Statelor Unite ale Americii și de antrenorul Darren Cahill, cel care i-a propus să solicite un wild card la competiția dotată cu 226.750 de dolari! Pe tabloul principal mai sunt prezente și Monica Niculescu și Patricia Țig.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/simona-halep-s-a-antrenat-alaturi-de-marius-copil-inainte-de-startul-turneului-de-la-washington-40681.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/simona-halep-s-a-antrenat-alaturi-de-marius-copil-inainte-de-startul-turneului-de-la-washington-40681-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv