Ion Mihai Stelică, mult mai cunoscut ca Leo de la Strehaia, a luat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o stradă din Capitală, o bătaie soră cu moartea de la trei bărbaţi, notează cancan.ro.

Conform informațiilor obținute de sursa menționată, “Prințul țiganilor” a fost bătut crunt de trei persoane care purtau cagule.

În jurul orei 00:30, Leo şi Pintea au oprit maşina în faţa casei unui prieten. În momentul în care au coborât din autoturism, trei invidivizi cu cagule s-au năpustit asupra lor. “Prinţul ţiganilor” a fost lovit în cap cu un briceag şi cu bastoane telescopice peste mâini şi picioare.

În urma loviturilor, Leo de la Strehaia s-a ales cu o tăietură de trei centimetri în zona capului. Inclusiv Pintea, nepotul lui Leo, a încasat-o de la bătăuşi. A fost lovit cu bestialitate cu bastoanele telescopice pe tot corpul şi s-a ales cu o mână ruptă. Ambii au ajuns la spital, iar “Prinţul ţiganilor” a avut nevoie de cusături pentru rana de la cap. După bătaia încasată, “Prinţul Ţiganilor” a rămas inconştient pe strada pe care nu se afla absolut nimeni, dată fiind ora târzie.

Bărbatul urmează să meargă la IML şi să-şi scoată certificat medico-legal. De asemenea, va vizita şi secţia de poliţie, unde va depune plângere pentru instigare la violenţă şi tentativă de omor.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/leo-de-la-strehaia.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/leo-de-la-strehaia-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Ion Mihai Stelică, mult mai cunoscut ca Leo de la Strehaia, a luat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o stradă din Capitală, o bătaie soră cu moartea de la trei bărbaţi, notează cancan.ro.Conform informațiilor obținute de sursa menționată, “Prințul țiganilor” a fost bătut crunt de trei persoane...

Preluat de la EVZ