Recent, Oana a decis să renunțe la implanturi, iar acum și-a surprins fanii cu rezultatul operației. „Stare de spirit pe soare. 100% naturală. Fără implanturi, fără sâni mari.” a scris Oana Zăvoranu în dreptul imaginii. „Ai facut cel mai inteligent lucru . Am observat că în ultima perioadă este la modă”, „Foarte bine ai făcut”, „Ce transformare”, sunt câteva dintre comentariile prietenilor virtuali. Recent, Oana Zăvoranu a anunțat că și-a deschis clinică medicală. 

Cariera artistică

Oana Zăvoranu pe numele adevărat Ioana Zăvoranu este o actriță, cântăreață și moderatoare de televiziune din România. A urmat Colegiul Național I. L. Cargiale și a absolvit dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din București. La sugestia unor prieteni, s-a prezentat la un casting ce avea drept scop găsirea unei prezentatoare pentru emisiunea Vară pentru 2, difuzată de postul de televiziune TVR 2 A câștigat competiția, începându-și cariera în anul 2000.

Artista a primit în anul 2002 primul său rol într-un serial de televiziune, sitcom-ul La bloc.  Doi ani mai târziu, în 2004, Zăvoranu a apărut în filmul italian Modigliani, unde a interpretat rolul Eugeniei Modigliani. Pelicula a înregistrat un mare succes în țara sa de origine, având încasări de peste 1.000.000 de dolari americani doar în Italia. Odată cu semnarea unui contract cu trustul Media Pro, Oana Zăvoranu a fost distribuită în telenovelele Numai Iubirea și Păcatele Evei.
În 2005, artista a devenit prezentatoarea emisiunii Corazon Latino, difuzată de postul Acasă TV.
 
În 2007, Zăvoranu a fost moderatoarea emisiunii Preludiul, difuzată de Romantica.[8] La 28 iunie 2007, artista și-a lansat albumul de debut, intitulat Mai bună ca niciodată, alături de discurile single „Pusă pe Fapte” și „Cariño”. În 2009 artista a realizat emisiunea Pact cu diavolița, difuzată de postul Kanal D.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Recent, Oana a decis să renunțe la implanturi, iar acum și-a surprins fanii cu rezultatul operației. „Stare de spirit pe soare. 100% naturală. Fără implanturi, fără sâni mari.” a scris Oana Zăvoranu în dreptul imaginii. „Ai facut cel mai inteligent lucru . Am observat că în ultima perioadă este...

Preluat de la EVZ