Darius Monty este un bărbat în vârstă de 35 de ani, patronului unui pub, care în urmă cu doi ani și-a descoperit o pasiune neobișnuită. Odată cu achiziționarea unui Jaguar, Monty a dezvoltat o tulburare greu de înțeles.

Bărbatul suferă de mecanofilie, tulburare care îl determină să se simtă atras în mod irezistibil de mașina sa. 

„Nu mă aștept ca oamenii să mă înțeleagă pentru că nici eu nu mă înțeleg pe deplin. Nu am ales asta, dar m-am îndrăgostit de o mașină cum alții se îndrăgostesc de femei. Mă excită, ador să petrec timp cu ea. Este foarte importantă pentru mine. Eu nu o văd ca pe un obiect, ci ca pe o iubită”, susține Darius Monty, potrvit Dailymail.

„Începuse să îmi placă să fac sex cu ea mai mult decât cu prietena mea”, a mai spus el.

În momentele în care se află în „intimitate” cu mașina sa, Monty are obiceiul să o atingă pe scaune, pe volan sau pe schimbătorul de viteze. După ce o sărută, bărbatul începe să se atingă și pe el însuși.

Deși mecanofilia, afecțiunea care determină oamenii să se îndrăgostească de obiecte, este totuși o tulburare, specialisștii sunt că acești oameni sunt sănătoși la nivel mental.

Sursa foto: Dailymail.co.uk

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Darius Monty este un bărbat în vârstă de 35 de ani, patronului unui pub, care în urmă cu doi ani și-a descoperit o pasiune neobișnuită. Odată cu achiziționarea unui Jaguar, Monty a dezvoltat o tulburare greu de înțeles.Bărbatul suferă de mecanofilie, tulburare care îl determină să se simtă atras...

Preluat de la EVZ