„Am decis sa trimitem mai multi oameni de legatura, in zonele in care se afla aglomerari mari de romani! Actiunea va avea loc atat in locul de destinatie, cat si in zona de origine. Se va incepe o campanie pe aceasta tema, în România referitoare la oferta de munca din strainatate”, a spus Tudose, într-un interviu acordat Antena 3.

Premierul Tudose a mai declarat, referitor la produsele cu dublu standard de calitate, care sunt comercializate în România, că este o problemă globală. 

„Nu exista o solutie la nivel european de a stopa aceasta practica, si nici o solutie nu este de a divulga firmele respective. Este un vid legislativ in toata Europa pe aceasta tema”, aprecizat premierul

Referitor la Ordonanța privind pensiile speciale, Tudose a declarat ca „nu exista nicio tara in lume in care sa castigi la pensie mai mult decat castigai cand lucrai.”

„Vom da o Ordonanta de Urgenta in acest sens, dar nu se va intampla peste noapte. Dar macar dupa aceea vom face curat”, a precizat Mihai Tudose, referitor la pensiile speciale.

În legătură cu cei care deja au ieșit la pensii, în ultima perioadă și ar beneficia de acele pensii speciale, Tudose a declarat scurt: „Asta-i viața!”

rootstireaActualitate/EsentialSocial
„Am decis sa trimitem mai multi oameni de legatura, in zonele in care se afla aglomerari mari de romani! Actiunea va avea loc atat in locul de destinatie, cat si in zona de origine. Se va incepe o campanie pe aceasta tema, în România referitoare la oferta de munca...

Preluat de la EVZ