Mulţi comentatori înfocaţi au avut diverse opinii în ceea ce o privea pe Adela: “Denisa ar fi câştigat, Marisa ar fi venit pe locul doi şi ar fi luat maşina, iar Adela ar fi rămas fără nimic. Probabil, fiind  o fată mai simplă, dintr-o familie modestă, chiar şi această maşină o mulţumea, de ce nu, plus faptul că s-a văzut aproximativ 7 luni la TV, zi de zi îi poate aduce avantaje, sigur nu ca model deoarece nu are corp pentru aşa ceva, nici în televiziune din cauza dicţiei foarte proaste, dar cine ştie!”.

Câştigătoarea sezonului doi Bravo ai stil a declarat: “Le multumesc din suflet celor care m-au votat, sunt foarte emotionata! Nici nu mai am cuvinte! Tremur toata de emotie!”.

Atât publicul cât şi fostele colege, în marea lor majoritate, şi-au exprimat susţinerea pentru Marisa. Publicul de acasă tot pe Marisa au votat-o. Ca dovadă, că Adela, a pierdut din popularitate după gestul făcut vis-a-vis de Denisa, alegând să rămână o concurentă mai slabă, Andreea, şi nominalizând-o pentru eliminare pe Denisa.

Dar, totul s-a terminat cu bine, participantele trebuie felicitate până la urmă. Însă, nu trebuie uitat gestul concurentei de pe locul trei, Andreea pentru faptul că a recunoscut că Denisa nu merita să plece. Chiar şi Marisa i-a reproşat Adelei despre gestul său.

Vă mai redăm câteva comentarii de pe site-ul Bravo ai stil:

Vasilica Farcau:Cea care merita sa ia titlul era Denisa dar asta este viata .au făcut tot ,Adela nu putea s-o sufere pentru ca era mai puternică ca ea si a reușit dar răzbunarea este arma pr……lui iar Adela nu a reușit sa ia ticnitul premiu Dumnezeu nu doarme.

Maria Dorling:Nu numai ca nu-si merit premiul,trebuia sa fie in locul Andrei ,pe locul 1 Denisa, ca sa fie sigura ,a dat-o afara, iar juriul in afara de Iulia, au favorizat-o tot timpul.Atit de ,,stilata” ce era NU a mai multumit publicului .

Brenda Cuzdriorean: RUSINE KANAL D ! Sa lasi o hoata ipocrita si mincinoasa sa ajunga in finala, sa nu fie descalificata pentru faptele ei mi se pare strigator la cer. De ce nu suntem lasati sa votam si cei din strainatate? Pentru ca nu suportam minciuna si ipocrizia , ca nu toleram hotia . Acestea sunt *calitatile romanilor * datorita carora am ales sa ne parasim tata si familiile Preferam sa castige oricare alta concurenta, mie mi-au placut toate in felul lor, dar sa fie cinstita si cu bun simt. Imi pare rau ca am urmarit aceasta emisiune.. Am ramas cu un profund gust AMAR.

Seicean Cristi: Păcat că acest post Kanal D promovează pe ecran persoane care mint, fură și sunt pline de falsitate, și aici mă refer la câștigătoarea emisiunii! S-a dovedit încă o dată că această emisiune este o făcătură! Nu cred ca lumea ar vota o persoană care fură lucruri de la alte colege și pe urmă se comportă de parcă așa ceva e normal! Cum e posibil ca o concurenta care se clasează în ultimele 4 gale la eliminare să câștige concursul?

Mircea Gaspar: Istoria se repeta. In prima editie Silvia a castigat dar aceasta din cauza instabilitatii emotionale si a unei vieti dezorganizate nu a putut sa-si mentina postul oferit de Kanal D astfel ca a trebuit sa renunte.Tot asa se va intampla si cu Marisa, ea insasi afirmand ca este “imprastiata” si am vazut cu totii ca nu este capabila sa respecte un program impus de organizatorii competitiei. Nici ea nu va fi capabila sa faca fata programului riguros dintr-o televiziune.

Adriana Jakab: Denisa merita să cîstige.

Robitu Claudia: Mare porcarie!Marisa ,pentru comportamentul ei merita sa fie data afara de mult.Sincer imi pare rau ca mi-am pierdut timpul urmarind acest circ.O bila neagra meritati!

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Mulţi comentatori înfocaţi au avut diverse opinii în ceea ce o privea pe Adela: 'Denisa ar fi câştigat, Marisa ar fi venit pe locul doi şi ar fi luat maşina, iar Adela ar fi rămas fără nimic. Probabil, fiind  o fată mai simplă, dintr-o familie modestă, chiar şi această...

Preluat de la EVZ