Donald Trump, președintele Statelor Unite, a dat asigurări, astăzi, că nu există niciun haos la Casa Albă, pe fondul criticilor privind demiterea unor funcționari ai Președinției, relatează site-ul Politico.com.

Avem cele mai mari câștiguri la bursele de mărfuri, cele mai bune cifre economice din ultimii ani, rata șomajului este la cel mai scăzut nivel din ultimii 17 ani, salariile cresc, frontierele sunt securizate: niciun haos la Casa Albă!“, a transmis Donald Trump luni prin Twitter.

Șeful cancelariei de la Casa Albă, Reince Priebus, și-a dat demisia săptămâna trecută, după ce a fost criticat în mod vulgar de Anthony Scaramucci, noul director de comunicare al Președinției SUA.

Din cauza angajării lui Anthony Scaramucci, secretarul de presă al Casei Albe, Sean Spicer, a demisionat acum câteva săptămâni. În locul lui Reince Priebus a fost numit John Kelly, fost secretar pentru Securitatea Internă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/donald-trump-sustine-ca-nu-este-niciun-haos-la-casa-alba-40702.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/donald-trump-sustine-ca-nu-este-niciun-haos-la-casa-alba-40702-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv