“Opinia” anti-vaccin trebuie interzisă prin lege. Pentru că “opinia” referitoare la pericolul reprezentat de vaccinuri nu este susținută de niciun studiu. Singurele care spun asta sunt niște fraude grosolane. Dar această “opinie” aduce moarte. Vaccinurile aduc viața. Tot așa cum “opinia” pro nazistă e interzisă pentru că s-a demonstrat că aduce moarte, ar trebui interzisă “opinia” anti-vaccin. Care nu este o “opinie”, ci o instigare la omor”, a scris  Daniel Funeriu pe contul său de socializare.

Într-o altă postare fostul ministru a scris: ” Cei care raspandesc minciuni despre vaccinuri ar trebui pusi sub acuzare pentru distribuirea de informatii false care pun in pericol sanatatea. M-am saturat ca toti nenorocitii analfabeti stiintific sa vina cu “pareri”, pentru ca,nu-i asa, toata lumea are dreptul la parere. Babaieti: cine are parerea ca 1+1 = 3 isi exercita dreptul la cretinism, nu dreptul la parere. Si cine se ia dupa el… si mai si”.

Vă redăm postarea sa:
Daniel P. Funeriu:  “Opinia” anti-vaccin trebuie interzisa prin lege. Pentru ca “opinia” referitoare la pericolul reprezentat de vaccinuri nu este sustinuta de niciun studiu. Singurele care spun asta sunt niste fraude grosolane. Dar aceasta “opinie” aduce moarte. Vaccinurile aduc viata. Tot asa cum “opinia” pro nazista e interzisa pentru ca s-a demonstrat ca aduce moarte, ar trebui interzisa “opinia” anti-vaccin. Care nu este o “opinie”, ci o instigare la omor”.

rootstireaActualitate/EsentialSanatate
'Opinia' anti-vaccin trebuie interzisă prin lege. Pentru că 'opinia' referitoare la pericolul reprezentat de vaccinuri nu este susținută de niciun studiu. Singurele care spun asta sunt niște fraude grosolane. Dar această 'opinie' aduce moarte. Vaccinurile aduc viața. Tot așa cum 'opinia' pro nazistă e interzisă pentru că s-a demonstrat...

Preluat de la EVZ