Zeci de persoane au fost internate în spitale, în această dimineață, după ce au participat la o nuntă la un local din Vințu de Jos, județul Alba. Medicii spun că diagnosticul este cel de ‘toxiinfecție alimentară’.

Potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Alba, 37 de persoane au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia după ce au participat la o nuntă, acuzând probleme digestive, iar nouă dintre ele au rămas internate.

Potrivit sursei citate, pacienții au participat la o nuntă la un local din Vințu de Jos, în total la petrecere luând parte 154 de persoane.

Medicii suspectează că în acest caz este nuntașii s-au intoxicat alimentar cu mâncarea servită la petrecere.

În acest caz, conform procedurilor, compartimentul de control efectuează verificarea condițiilor igienico-sanitare, precum și recoltarea de probe din alimentele preparate, iar compartimentul de epidemiologie face ancheta epidemiologică a pacienților internați în spital. Rezultatele controalelor vor fi date publicității”, precizează DSP Alba.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/romania-zeci-de-persoane-in-spital-dupa-ce-au-consumat-alimente-stricate-la-o-nunta-40641.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/romania-zeci-de-persoane-in-spital-dupa-ce-au-consumat-alimente-stricate-la-o-nunta-40641-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv