Un tânăr de 24 de ani a fost transportat, în stare comatoasă, la spital, după ce a fost găsit bătut și plin de sânge într-o intersecție din Vaslui.

Potrivit primelor informații furnizate de către polițiști, tânărul a fost găsit căzut și plin de sânge la intersecția străzilor Căpitan Filote și Berzelor din cartierul 13 Decembrie din municipiul Vaslui, de către un locatar din zonă, care, de altfel, a și sunat la numărul de urgență 112.

Vasluianul de 24 de ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență, unde medicii l-au diagnosticat cu traumatism cranio-facial sever. Ulterior, după stabilizare, tânărul a fost transferat cu elicopterul SMURD la o clinică din municipiul Iași, având în vedere starea gravă în care se afla.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a-i identifica pe autorii agresiunii.

În momentul de față, desfășurăm activități specifice de identificare a autorilor și de stabilire a modului în care s-a produs agresiunea. Deocamdată, cu excepția persoanei care l-a găsit pe tânăr în stradă, nu avem martori, iar cu victima nu s-a putut comunica din cauza stării de comă în care se afla”, a declarat pentru News.ro, șeful Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Județene Vaslui, Liviu Munteanu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/romania-tanar-de-24-de-ani-batut-de-indivizi-necunoscuti-transportat-la-spital-in-stare-de-coma-40645.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/romania-tanar-de-24-de-ani-batut-de-indivizi-necunoscuti-transportat-la-spital-in-stare-de-coma-40645-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv