FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, jocul cu CS „U” Craiova, din etapa a 3-a a Ligii I, și a bifat primul semieșec în campionat, după două victorii consecutive (2-1 cu FC Voluntari și 1-0 cu ACS Poli Timișoara). Fără Denis Alibec și Constantin Budescu (ambii accidentați), „roș-albaștrii” au jucat mediocru și s-au văzut conduși de olteni, după ce Alexandru Băluță a marcat în mintul 28. Gazdele au revenit în partea a doua, datorită golului lui Harlem Gnohere (62). Astfel, după 3 etape, în Liga I, pe prima poziție se află FC Botoșani. Moldovenii au același număr de puncte – 7 – ca CFR Cluj și FCSB, dar golaverajul este de 7-2, față de 6-1, respectiv 4-2.

În această săptămână, miercuri, FCSB va juca returul cu Viktoria Plzen (în tur, 2-2), în deplasare, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, iar Craiova o să evolueze în turul al 3-lea preliminar al Ligii Europa, în deplasare, cu AC Milan (în tur, 0-1).

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, jocul cu CS „U” Craiova, din etapa a 3-a a Ligii I, și a bifat primul semieșec în campionat, după două victorii consecutive (2-1 cu FC Voluntari și 1-0 cu ACS Poli Timișoara). Fără Denis Alibec și Constantin Budescu (ambii accidentați), „roș-albaștrii”...

Preluat de la EVZ