Florescu spune că Dolănescu avea un mic cuib de nebunii la subsolul casei pentru care se războiesc în prezent cei doi fii ai marelui artist!

„La subsolul clădirii au avut loc petreceri multe și foarte deochiate! Se mânca și se bea foarte bine, acolo erau cele mai fine băuturi. Mai mereu erau prea mulţi barbați şi prea puţine femei”, a declarat Florescu pentru RomâniaTV.

„Lui Ion Dolănescu îi plăcea să se îmbrace elegant, cu blănuri. În mod normal erau haine pentru femei, dar lui îi plăceau. Era foarte elegant, dar feminin așa. Dolănescu a avut o relație ciudată cu femeile. Le marginaliza pe femei. Nicio femeie nu a fost fericită în acea casă”, a mai mărturisit Gheorghe Florescu.

Ion Dolănescu a murit în anul 2009. Avea vea 65 de ani şi o carieră în muzica populară de neegalat. A avut sute de melodii, dar a fost și parlamentar, în legislatura 2000-2004, ales în judeţul Ilfov pe listele partidului PRM. A avut foarte mulți prieteni, printre care se numără și Gheorghe Florescu, cafegiu şi totodată şef al magazinului de cafea şi delicatese din str. Hristo Botev 10, unde avea drept clienţi mari literaţi, actori, cântăreți sau medici bucureşteni, dar şi personaje importante din Securitate şi Miliţie ori alţi privilegiaţi ai regimului comunist.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Florescu spune că Dolănescu avea un mic cuib de nebunii la subsolul casei pentru care se războiesc în prezent cei doi fii ai marelui artist!„La subsolul clădirii au avut loc petreceri multe și foarte deochiate! Se mânca și se bea foarte bine, acolo erau cele mai fine băuturi. Mai...

Preluat de la EVZ